Sari la conținut

Oportunitatea Farmasi

Oportunitatea Farmasi – un ocean de posibilitati

Farmasi trebuie vazuta ca pe o oportunitate financiara si de cariera si nu ca pe o cheltuiala sau o afacere de moment. Este o investitie pe termen lung, deoarece pentru a junge in varf este nevoie de perseverenta si rabdare. Cu pasi mici poti ajunge la 22% nivel, astfel incat castigul tau va reprezenta 22% din totalul vanzarilor cu echipa. Este nevoie de munca in echipa, perseverenta, apropierea fata de persoanele din echipa ta si multa comunicare cu ele.

Este o afacere de tip network marketing, intr-un sistem cu peste 5000 de produse care te va captiva inca de la inceput. Calitatea produselor reprezinta punctul forte al companiei, usurinta in plasarea comenzilor, rapiditate, oameni noi, locuri extraordinare unde vei putea ajunge alaturi de persoanele dragi.

Fii in top, alunga-ti teama, paseste intr-o alta lume – lumea Farmasi

Farmasi va reprezenta o schimbare in viata ta. O schimbare in bine, vei cunoaste o lume noua, vei trai experiente extraordinare, oameni noi, locuri noi si posibilitati si situatii neasteptate, team building-uri, calatorii, conferinte, vei intra in contact cu oameni de business de top, cu manageri si directori care iti vor calauzi drumul. Trebuie doar sa iti doresti cu adevarat, sa iesi din zona de confort, sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume !

Semneaza acum formularul de adeziune

Nu te costa nimic. Nu esti conditionat de o comanda lunara obligatorie ca la celelalte MLM-uri. Inscrierea este instantanee. Vei primi codul de activare si codul de reducere si VOILA !

Iti vom trimite pachetul de business GRATUIT

La scurt timp dupa inregistrare, vei primi toata documentatia, planul de oportunitate Farmasi, kitul de bun venit, care te va inspira, si accesul intr-un catalog online de peste 5000 de produse.

Castiguri de este 1000 Euro la atingerea pragului de director 22%

Bonusuri si castigurile tale vor totaliza peste 1000 EURO imediat dupa atingerea nivelului de 22%.